Okleveles ayurvéda masszázs tanfolyamok indulnak.

2023.  március 10-11Abhyangha , 8 órás elméleti-gyakorlati oktatás , 42.000,- Ft + 10.000,- Ft oklevél + fotó (Oktatási idő: 10:00-14:00h-ig)

A panadémiára való tekintettel a program változásának a jogát fenntartjuk, előleget visszautaljuk, amennyiben nem megvalósítható az oktatás!
Helyfoglalás, február 28 -ig 20.000,- Ft előleg fizetésével lehetséges. A tanfolyam teljes árát a megkezdésig, előre rendezni szükséges! 
Jelentkezés a következő e-mail címen: shajuayurveda@gmail.com,
név -telefonszám - email - dátum - masszázsfajta megadásával.

A tanfolyamot az Indiai Nagykövetség Ayurvédikus Egészségcentrum orvosa, Dr. Shajahan tartja angol nyelven.

Igény esetén fordítást biztosítunk.

Bővebben:       

Helyszín: XIV. ker., Zsálya utcában, nagyon szép csöndes, kulturált helyen. Ingyenes parkolási lehetőséggel. Könnyen megközelíthető a tömegközlekedéssel is, közel van az Őrs vezér térhez

Elmélet és Gyakorlat (napi 4 óra ):  az Ayurvedaról, gyógynövényekről,  A 3 dosa (Vata, Pita, kapha) megismerése, jellegzetes masszázs- és kezelésfogások elsajátítása, gyakorlása.

Az oktatott anyag: az ayurvédikus masszázs különleges, testet – lelket - elmét építő, igazi spirituális élmény. A test izmai ellazulnak, a méreganyagok kiürülnek, a negatív energiák távoznak a szervezetből, az idegrendszer megnyugszik. A kellemesen meleg olajat körkörös mozdulatokkal masszírozzák a bőrbe, az adott testrészre. Az olaj a bőrön át a hajszálereken keresztül jut az erekbe és a véráramba, s ilyenformában ott fejleszti ki jótékony hatását. Csak a kezelt bőrfelület szabad, a többi lepedő alatt, a test melegen tartása végett.

A tanfolyam ideje alatt a több, mint 5000 éves múltra tekintő Ayurvéda filozófiát, a medicína alapjait, a 3 dosa alkat jellegzetességeit, alkalmazható gyógynövényeket és olajakat ismerhetik meg. Elmélet és gyakorlat keretében sajátítják el a kurzusnak megfelelő legfőbb ismereteket.

Felmérés, vizsga: a tanfolyam utolsó napján történik, ahol felmérjük a hallgatók elméleti és gyakorlati tudását. A gyakorlati részén az abhyanga ayurvédikus testmasszázst fognak bemutatni, párban.

Oklevél: a sikeres vizsgát követően névre szóló oklevelet állítunk ki az Indiai Nagykövetségen (igény szerint, felár ellenében angol vagy német nyelven is), mely hivatalos munkavállalásra, önálló vállalkozásra alkalmas.

Kiknek ajánljuk: a tanfolyamokat kezdőknek vagy olyan masszőröknek ajánljuk, akik elméleti és gyakorlati tudásukat szeretnék megalapozni, elsajátítani, korábbi vagy másfajta masszázstudásukat új elméleti ismeretekkel, masszázs- és kezelési gyakorlati fogásokkal bővíteni, magas szintre emelni, hiteles, eredeti oktatás alapján. A teljes tanfolyam alkalmas pályát kezdők vagy módosítók részére is.

Felszerelés: biztosítjuk a törülközőt,  masszázsolajat, egyéb, a képzéshez szükséges anyagot. Kényelmes ruha, fürdőruha, papucs, ill. ennivaló szükséges.

Videóanyag készítése tilos!!

ayurveda-masszazs-tanfolyam-dr-shajahan-2 ayurveda-masszazs-tanfolyam-dr-shajahanayurveda-masszazs-tanfolyam-2018