BEMUTATKOZÁS

Dr. Shajahan a budapesti Indiai Nagykövetség által Európában
egyedülállóan létrehozott Ayurvédikus Egészségcentrum autentikus
ayurvédikus orvosa!

Magam a híres Kavungal családba születtem, ahol több generációs hagyománya van az ayurvedikus gyógyításnak.  Családunk tagja, Koya Kutty kiváló hírű gyógyító és asztrológus volt,aki jól ismerte az Ayurveda, a Kalari, a Marma és a Mantra gyógymódokat, tudásával segítette a teljes családot.

 Családi barátaink, Abdul Rahman Gurukkal, Kotakkal és Ummer Gurukkal a mai napig Keralában nagyon híres gyógyítók. Övék a "Malabar Herbal Pharma" gyár, mely, Ayurvedikus gyógyszereket állít elő, és mindketten híresek a Kalari, a Marma,  az Unani a Siddha és az Ayurveda tudásukról.

Felbecsülhetetlen gyakorlati segítséget kaptam a fent említett gyógyítóktól, miután 1989-ben befejeztem tanulmányimat a Calicut Egyetemen , hiszen sok éven keresztül dolgoztam mellettük és velük, hogy minél alaposabban elsajátíthassam a gyógymódokat.

Ezekkel a hagyományos eljárásokkal gyógyítottam a Nihmath Siddha és Unani Kórházban Kondotty városban, majd Kottakalban a Malabar Herbal Pharma Kórházban; a Kottakkal Ayurveda Akadémián; a Malabar Ayurveda Puthanathani Központban és a Hi-life Ayurveda Kórházban, Mukkam Calicutban is tevékenykedtem.

Amióta Európában praktizálok felkutattam számos itt honos gyógynövényt, amit vendégeim, betegeim kezelésére és gyógyítására kívánok felhasználni. Több, mint 20 éves gyakorlatom van az ayurvedában és a természetes gyógyhatású szerek alkalmazásában, melyeket vendégeim javára kívánok fordítani. Ez idő alatt gondot fordítottam arra is, hogy szorosan együttműködjem az egészségügyben dolgozókkal, segítve őket abban, hogy az általam nyújtott információkat a betegek érdekében hasznosíthassák. Ismereteimet rendszeresen megosztottam a kezelőorvosokkal is. Mindezt immár több, mint öt éve végzem Magyarországon.

 
 
Ayurveda kezelés