Ayurveda Központ Budapest

BEJEGYZÉSEK

Az alábbi visszajelzések érkeztek vendégkönyvünkbe

Írja meg Ön is

tapasztalatait !

2024. 01. 04. - Murányi Ibolya

“A Doktor Úr nagyon kedves, segítőkész, komoly szaktudással rendelkezik. Fantasztikus, hogy milyen nyugalmat sugároz. A tanácsaival, diétájával és a kapott "gyógyszerekkel" sikerült a problémáimat orvosolnia. A masszőrök is nagyon jól dolgoznak és kedvesek. Mindenkinek szívből tudom ajánlani az Ayurveda Központot!”

2023. 12. 06. - Vidra Ildikó

“Ha igazi gyógyítót keresel, akkor itt jó helyen jársz! Komoly szaktudás párosul streszmentes kezeléssel! Melegen ajánlom minden gyógyulni vágyónak!
If you are looking for a real healer you are at the right place here. Profound professional knowledge is combined with stress free environment and treatment. Highly recommended to everyone wishing to heal!”

2023. 12. 02. - Práznek Tamás

“Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy látogasson el. Komolyabb betegségekre kaptunk olyan javaslatokat és segítségeket, amiket évek óta nem tudtunk helyrehozni. Rendkívül ajánlatos, gyógyszer illetve egyéb függőségek kezelésében is. Mielőtt gyógyszeres kezelésbe kezdenél, érdemes ide eljönni, mert minden természetes.”

2023. 12. 02. - Orosz-Makai Erika

“Számomra újszerű, de nagyon vonzó gyógyítási formát tapasztaltam meg. Nem tudtam pontosan, hogy miért jövök ide , de valami ilyesmire számítottam. A panaszaim enyhülnek, de még hosszú út előtt állok. Nem adom fel és örülök, hogy Shajuban támogató segitőre leltem. Köszönöm!”

2023. 11. 20. - Parti Gabriella

“Dr. Shajut egy kedves ismerősöm ajánlotta. Augusztus elején kerestem meg, mert a problémáimat nem a hagyományos orvoslással (gyógyszerszedéssel) szeretem volna megoldani. A doktor úr nagyon kedves, segítőkész, jó a közelében lenni. Tanácsait és a diétát betartva, hála neki, sokkal jobban érzem magam. Ő egy igazi csodadoktor, akit mindenkinek szívből ajánlok. Nap mint nap hálás szívvel gondolok rá!”

2023. 10. 28. - Somfai Noémi

“Nagyon alapos a vizsgálat, minden kérdésre részletes választ kaptunk. Az ajánlott gyógyszerek használnak, ha valaki gyógyulni szeretne a teste megsegítésével természetes módszerekkel, ez a megfelelő hely.”

2023. 10. 06. - Bohus Márta

“Nagyon köszönöm, hogy részese lehettem a tanfolyamnak. Szakmailag felkészült masszőrök segítették a tanulást és a tolmácsolás is színvonalas volt. Röviden 5/5 az értékelés. 🙂 ”

2023. 09. 16. - Murár-Juhász Lilla

“Shaju kigyógyított már több, régóta fennálló betegségemből, amelyekre a nyugati orvoslásnak csak tüneti kezelése van. Az itteni gyógyítás hosszabb ideig tart a kórházakban megszokottnál, de célt ér. Szívesen ajánlom.”

2023. 09. 06. - Rutkai Bori Banda

“Dr. Shaju nagyon kedves, figyelmes, a tőle kapott ayurvedikus gyógyszerek és diéta javaslatok hatékonyak. Ha nyitott vagy a keleti gyógymódokra, szívből ajánlom, hogy keresd meg problémáiddal. Több ismerősömnek, barátomnak is “bevált”.”

2023. 09. 04. - Simek Erika

“Nagyon kedves, nagy szaktudású ayurvedikus / holisztikus orvos dr. Shaju, ajánlom mindenkinek, aki gyógyulni vágyik, vagy tanulni szeretne Tőle!”

2023. 03. 19. - Elekes Éva

“Mindenkinek ajánlom az Ayurvédikus Egészségcentrumot Budapesten. A vezető Dr. K.K. Shajahan nagyon jó orvos, komoly szaktudással rendelkezik, hatékonyan gyógyít, munkatársaival és betegeivel emberséges. Nála az időpontfoglalás egyszerű, a várakozási határidő rövid, vizsgálat és kezelés előtt nincs sorállás. Neki köszönhetem azt, hogy hosszú nehéz évek után ismét vidám vagyok, egészségesnek érzem magam. Igazi gyógyulást kaptam, egy igazi gyógyítótól, hálás köszönet érte.”

2023. 03. 18. - Maria Bagyanszki

“Köszönöm a segítséget. A nyugati orvoslás gyógyszereitől allergiás tünetek kínoznak, ezért örülök, hogy rátaláltam a vérnyomásomat és a szívemet karbantartó természetes gyógykészítményekre.”

2023. 02. 26. - Krildi

“You saved my life, köszi!”

2022. 12. 17. - Vivien

“Doktor úr tudása hatalmas, és nyugodtságot árasztó, ezért azonnal tudtam, hogy jó helyen vagyok. Magánéleti nehézségek, inzulinrezisztencia és derékfájás miatt kértem doktor úr segítségét. Úgy érzem a segítségével ezeknek a panaszoknak és magánéleti válságomnak is búcsút inthetek. Kiderült a keringési problémám ami gondot okoz, de már általa a gyógyulás útján járok. Nyugodt, barátságos, kellemes környezetben, kedves emberek segítségével gyógyulhatunk.”

2022. 12. 03. - Feri

“Egészséges életmód”

2022. 11. 16. - Kardos Katalin

“Tisztelt Dr. Úr & Team! Ezúton szeretném megköszönni a rendkívüli odafigyelést, türelmet, & legfőbbképpen a kimagasló tudást, emberiséget! 28 éve krónikus derék & hátfájással küzködöm, amellyet a nyugati orvostudomány nem tudott megoldani!!!! Ma voltam a 2. kezelésen, és tapasztalataim fantasztikusak! Könnyedén, fájdalommentesen jöttem ki. Tiszta szivemből ajánlom mindenkinek, akinek komoly gerincproblémái vannak, hogy ne hezitálljon!!! Mielőbb kezdje el a Dr Úrnál az Ősi Ayurvedás tudományú kezeléseket. Élő példa én vagyok, hogy micsoda eredményt ért el már a 2. kezelés is. Hálás Köszönet!! További jó munkát kívánok!! Kardos Katalin”

2022. 07. 18. - Nándor

“Nálam is jelentkeztek egészségügyi problémák (derék fájdalom, alhasi fájdalmak), amelyeket dr. Shajahan kivizsgált és megfelelően kezelt. A fájdalom két hét után megszűnt. Néhány hét alatt több kilót adtam le. Magamon éreztem az átalakulást. Különösen a reggelek tetszenek, mert nagyon kipihenten és tele energiával ébredek. Dr. Shajahant ajánlom mindenkinek, aki az Ayurveda segítségével szeretne meggyógyulni és az egészségét megőrizni.

I also had health problems (low back pain, lower abdominal pain) which dr. Shajahan was investigated and properly treated. The pain disappeared after two weeks. I lost several pounds in a few weeks. I felt the transformation in myself. I especially like the mornings because I wake up very relaxed and full of energy. I recommend Dr. Shajahan to anyone who wants to heal and stay healthy with the help of Ayurveda.”

2021. 06. 07. - Andrea

“Shaju egy "csodadoktor", szerintem nincs olyan betegség, amelyet ne tudna meggyógyítani. Újra egészséges és energikus vagyok. Szívből ajánlom mindenkinek, aki javítani szeretne az egészségi állapotán, vagy egyszerűen csak még jobban szeretné érezni magát. Nagyon hálás vagyok, hogy az Ayurvedát Shajun keresztül ismerhettem meg.”

2021. 02. 08. - Dr. Tímár Andrea Csilla

“Holisztikus szemléletű fül-orr-gégész vagyok, többféle alternatív módszert ismerek és alkalmazok, de tavaly szükségem volt külső segítségre, régóta visszatérő ízületi és emésztési problémáim megoldásában. Számomra fontos a természetes alapú, mellékhatásmentes kezelés. Shajut ajánlották. Az első pillanattól mélységes bizalmat éreztem iránta, fenntartás és kérdezősködés nélkül elfogadtam és alkalmaztam az általa javasolt szereket, teát és étrendet. Bár hangsúlyozta, hogy mindenképp végig kell csinálni a 3 hónapos kúrát ahhoz, hogy érezhetőek legyenek az eredmények, már nem egész 3 hét után lényeges javulást észleltem. Igazi fellélegzés volt. Azóta is bátran és teljes meggyőződéssel ajánlom őt azoknak a betegeimnek, akiknek keringési, emésztési, mozgásszervi vagy más, a nyugati orvoslás által meg nem oldott tünetei vannak. Örülök, hogy itt van Magyarországon!

As a holistic ENT doctor, I use several alternative therapies in addition to Western Medicine treatments but last year I needed someone else to help me with my recurrent joint pains and digestive issues. Natural methods without side effects have also been essential for me. One of my friends recommended Dr Shajahan. From the very first moment I felt a deep trust for him. I accepted and applied all his medicines, herbal tea and diet without questioning anything about them. Although Shaju emphasized that it might take at least a month or two to see the results I felt a definite improvement of my symptoms even after 2-3 weeks. How big relief it was! Since then I’ve been referring many patients to him from time to time who suffer from blood circulation problems, digestive, musculoskeletal issues or any other symptoms that could not be solved by Western Medicine. I am so happy to have him here in Hungary!”

2021. 01. 19. - Anikó

“Az Ayurvedikus gyógyítással Indiában ismerkedtem meg, és azóta CSAK ezt alkalmazom, ha problémám van. A kezelések hatására elmúlt a derék és sarokfájdalmam, elkezdtem fogyni, jobb a közérzetem, és párom is elhagyhatta a vérnyomás csökkentő szereket, már 3 hónapos ayurvedikus kezelés után. Aranyér és herpesz problémákon is túljutottunk. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek.”

2020. 11. 13. - Katalin

“Egy teljes testi-lelki összeomlást és pánikrohamot követően kerestem fel Dr. Shajahant, mivel a problémáimat nem gyógyszerszedéssel akartam orvosolni. Dr. Shaju első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt: részletesen kikérdezett, megvizsgált, majd ellátott étkezési tanácsokkal, illetve különböző gyógynövény alapú étrend-kiegészítőkkel, teával, lekvárral, olajjal, stb. A tanácsait betartva, és a kezelés hatására a tüneteim, amit a stressz okozott mára már szinte teljesen megszűntek. Jó szívvel ajánlom mindenkinek a doktor urat, mert nekem segített. Hálával gondolok rá minden percben”

2020. 10. 03. - Erzsébet

“Sok éve fennálló emésztési probléma miatt - aminek nem találták az okát - kerestem fel Dr. Shajahant. Az első perctől kezdve úgy éreztem, végre jó kezekben vagyok, és így is lett: a kezelés alatt fokozatosan javult az állapotom, és a végére megszűnt minden panaszom. Kitűnően érzem magam, és végre normális életet élhetek. Nagyon hálás vagyok Dr. Shajunak, és mindenkinek szívből ajánlom.”

2020. 03. 18. - Ildikó

“10 hónapal ezelőtt krónikus stressz állapotában voltam. Nem ettem és nem aludtam rendesen. A mellemben atheromat diagnosztizáltak, amit műtöttek volna, de állandó gyulladt állapota miatt húzódott. A doktor úrtól kapott gyógyszerek hatására 2 hónap elteltével nyomtalamul eltűnt. Tehát meggyógyult. Azt hiszem ez a kulcs, gyógyulás és nem tünetkezelés. Az emberi testben minden sejt összetartozik és egymásért dolgozik. Ezért a valódi gyógyulást csak az embert egészében figyelembevevő, holisztikus szemlélettel tudom elképzelni. Dr. Shaju rendkívüli szaktudása és lénye minezt képviseli. Ui.: jelenleg a rendkívül magas koleszterin-szintem normalizálódott és a kiírt epeműtétemre sem került sor.”

2020. 02. 25. - Tímár Gábor Istvánné

“Köszönöm az eredményes kezelést, a kitűnő tanácsokat és a hatásos gyógynövény alapú gyógyszereket. A keringési rendszer hiányosságait a kezelés helyrehozta, a táplálkozással kapcsolatos javaslatait megfogadva a helyi gyulladás is megszűnt, közérzetem kitűnő, a vérnyomásom stabilizálódott. Gyerekkorom óta nyitott szájjal aludtam, ez a panasz is orvoslásra talált. Bárkinek teljes szívből ajánlom, keresse fel, ha az egészségi állapotával elégedetlen.”

2019. 03. 04. - Trembeczki Márta

“Dr. Shajahan (Shaju) személyében nagyon professzionális, ugyanakkor emberi gyógyítóra leltem, aki hosszú évekig tanulta az ayurvedikus gyógyászatot Indiában! Szaktudása, empátiája nekem és édesanyámnak is megfelelő megoldást hozott a térdízületi gyulladásaink és fájdalmaink kezelésében! Évek óta alkalmazzuk az általa ajánlott indiai készítményeket, mellékhatások nélkül. Számomra az orrlyukak átjárhatóságát (szinte állandó egyoldali blokkoltságot) is megszüntette, azóta ismét tele tudom szívni a tüdőmet, mely a vérkeringésem óriási mértékű javulását eredményezte. Bátran ajánlom Shajut a nyílt gondolkodású és gyógyulni, vagy csak egészséges testi-lelki egyensúlyukat megőrizni kívánó érdeklődőknek!”

2018. 12. 17. - Szendrey Iringó

“Visszakaptam Shajutól az egészségemet és a testemet is! Hormonális problémával kerestem fel, de annak kezelésén túl a kapott étrenddel hamarosan elmúlt a krónikus talpgyulladásom, és mellékhatásként leolvadtak rólam a kilók is! 5 hónap alatt mind a 24 kiló fölöslegemet leadtam, helyreállt a hormonháztartásom, és végre jól érzem magam a bőrömben! Mindenkinek szeretettel ajánom a Doktor urat, aki (már) a hagyományos orvoslásban nem bízik, vagy szeretné azt kiegészíteni! Shaju kedves, barátságos, engem a szakértelme 100% ig meggyőzött!”

2018. 08. 29. - Moldván Judit

“Régóta tanulmányozom a Kínai és az Ayurvédikus gyógyászatot, a tanulmányaim alapján meggyőződésem, hogy az Ayurvéda az egyetlen komplex gyógyító rendszer az emberi test vonatkozásában. Így különleges élmény lett számomra egy autentikus gyógyító munkáját megtapasztalni saját magamon. A terápia alatt figyelve a pontok, meridiánok kezelését, az elzáródások kilazítását, az általános áramlás korrigálását, ezek számomra különösen értékes és főképp jóleső tapasztalatok. Nehézsége és könnyűsége a dolognak, hogy nem beszélem az angolt, így nem zavarom meg Shaju diagnózisát.”

2018. 08. 24. - Alexa

"Közvetlen embersége, széleskörű tudása mellett legfőbb varázsa abban rejlik, hogy visszaadja a hitünket. A hitet, hogy lehet másképp. Ezáltal az öngyógyító folyamatok is beindulnak. Persze ehhez nyitottság kell. Mindenkinek el kéne legalább egyszer mennie hozzá, még azoknak is, akik zsigerből elutasítják az alternatív módszereket. Örülök, hogy rátaláltam. Örök hálám!"

2018. 08. 02. - Márta

“Tavaly nyáron kerestem fel először Dr. Shajahant. Egy barátságos és kiváló orvost ismertem meg személyében. Stressz okozta magas vérnyomás problémám volt a lényeg, de kezelt néhány újabb keletű és rég elfeledett problémát, amelyről nem is tettem említést. Teljesen megbízom a doktor úrban és továbbra is hozzá fordulok tanácsért. Idén nyáron is felkerestem egy konzultáció és "karbantartó" kezelés erejéig és szeretném ezt megtenni minden évben. Jó szívvel ajánlom azoknak Dr. Shajahant, akik fontosnak tartják egészségük megóvását az Ayurveda segítségével.

It was last summer that I first contacted Dr.Shajahan. I was met by a friendly and highly professional individual. He treated my stress related high blood pressure problem and the "rest" of some newer and long forgotten minor health issues I didn't even mention. He earned my full trust and ever since he has been my "go to" doctor. I have had a consultation and "maintenance" massage treatment with him this summer as well and I plan to have one every year. I whole-heartedly recommend Dr. Shajahan to everyone who hold their health in high regard and want to preserve it with the help of Ayurveda.”

2018. 06. 18. - Barbara

“Örülök neki, hogy részt vehettem Shaju Abhyanga masszázs tanfolyamán! Nemcsak a masszázs alapjait tanulhattam meg, de egy komplex életviteli tanácsadást is kaptam! Megismerhettem az ayurveda eredetét és étkezési tanácsokat is kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a tanfolyamot! :)”

2018. 05. 09. - Márton Attila

“Shaju elsősorban hiteles ember és ugyanakkor fantasztikus gyógyító. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom! Meghallgat, rezonál, megért és gyógyít. Az én esetemben a térdemet gyógyította, gyógyítja, már műteni akarták, most pedig semmi baja. Ugyanakkor a magánéleti válságom megoldásában, a stressz, szorongás enyhítésében is segített. Egyszerűen jó a "közelében" lenni. Köszönöm, hogy rátalálhattam!”

2018. 04. 20. - Márton

“Shaju rendbehozta a cukorbetegségemet, már nincsen szükségem gyógyszerre. A kezelései és az általa ajánlott gyógynövények csodákra képesek!”

2018. 04. 20. - Kati

“Abhyanga, marma, batyus, fogyasztó masszázsokon és nasya, valamint tisztító kezelésen is jártam Shajunál. A masszázsok során azonnal megtalálja a kritikus, problémás területeket, és a kezelések után megszünnek az ízületi fájdalmak. Barátságos, segítőkész gyógyító. Megoldást talált az autoimmun pajzsmirigy betegségemre, a javasolt diétájával a fogyás is könnyen megy! Köszönöm a segítségedet! :)”

2018. 04. 20. - Szöllősi Laci

“Nagyon örülök neki, hogy helyrejött a vérnyomásom! Köszönöm Shaju! Nagyon jó embernek tartalak! Az abhyanga, a marma masszázsok és a shirodhara kezelés is nagyon jó volt! Ő nem egy hétköznapi orvos, tisztességes gyógyító, sokan tanulhatnának tőle!”

2018. 04. 19. - Petró Éva

“Shaju a vérnyomásomat teljesen rendbehozta, az ízületi problémáimon is segített, valamint a kettes típusú diabéteszre szedett orvosságaimat sikerült természetes gyógynövényekre cserélni. A javasolt diéta észrevétlenül súlycsökkenéshez vezetett. Az általa alkalmazott masszázs mindig ellazít és megnyugtat, bármikor szívesen keresem fel egyéb egészségügyi problémákkal is!”

2018. 04. 18. - Gabriella

“Több, mint egy éve járok már Shajuhoz kezelésekre. Többek között hát-, és derékfájással kezelt eredményesen. Nem csak jó orvosnak, de jó barátnak is tartom. Bármikor számíthatok rá, nem csak a kezelések során, bármikor elérhető, ha kérdésem támad.

It is more than 1 year that I'm going to for treatments. Among others, he has treated me with back and lower back pain, successfully. I not only consider him a great doctor but a good friend as well. I can rely on him anytime, not only during treatments but he is available and ready to help anytime if I have questions. Many thanks and see you soon, Gabriella”

2016. 08. 02. - Técsiné Unger Melitta

“Kedves Shaju! Nem is tudom, hogy köszönjem meg a sok segítségedet. 2015. szeptemberében megszületett a legkisebb fiam és februárban tüdőembóliával kórházba kerültem. 2015. májusában a párom kijött Németországba dolgozni és rengeteg volt a stressz az életemben. Abból adódóan, hogy külön voltunk a férjemmel szülés utáni depresszióm is volt. Egy barátnőm által kerültem hozzád és elkezdtem fogyasztani a Tőled kapott, növényekből előállított gyógyszereket. Fokozatosan egyre jobban lettem. Azóta már együtt vagyunk a férjemmel, kint Németországban. Itt kint járok vizsgálatokra. A vérvizsgálat eredménye is tökéletes lett, pedig a cukrommal is volt baj, a vérnyomásom már nem magas és már nem is köhögök, csak nagyon ritkán. Tegnap voltam kardiológián, ott is minden negatív lett. Az általad ajánlott Ayurvedás gyógyszereket továbbra is szedem és amikor hazamegyek továbbra is kereslek. Mégegyszer köszönöm szépen. Üdvözlettel Melitta”

2016. 07. 14. - Judit

“Egy komplett tisztító kezelésen vettem részt, ami nem csak ízületi problémáimra adott megoldást, de egy óriási spirituális élmény is volt. Lenyűgöző Shaju tudása és megnyugtató érzés, hogy van kilátás, még ha a nyugati orvoslás bizonyos tünetekre nem tudja a megoldást.”

2016. 07. 09. - Vági Viktória

“Shayu autoimmun betegséggel kezel engem. Az orvosok erre csak szteroidot adnak és közlik veled, hogy ebből nincs kiút. Ő számomra nem olyan orvos mint a többi. Ennél szebb jelzővel illetném őt: "csodálatos gyógyítóm", aki visszahozta az életembe a reményt, hogy van kiút. Ezen az úton járok most... és Ő az én gyógyítóm. Köszönöm Shayu ☺”

2016. 07. 07. - Farkas Zoltán

“Kisebb ízületi bokafájdalommal kerestem őt fel, s éreztem, hogy egyben érez egyben lát, a gyökérprobléma megoldását orvosolta. Ezáltal alakult ki egy érzés, hogy teljesen rábízhatom magam mivel nem felületet akar elkenni, hanem a gyökerekig hatolva gyógyít.

Köszönet! Farkas Zoltán "Batyu" táncművész koreográfus”

2016. 07. 03. - Norm

“Your answer was just what I neeedd. It's made my day!”

2016. 06. 16. - dr. Dippold Krisztina

“Meggyőződésem és tapasztalatom, hogy a világ leghatékonyabb kezeléseit nyújtja egy igazi ayurvédás orvos - mellékhatások nélkül, természetes gyógymódokkal és szerekkel. Dr. K.K. Shajahan hatalmas tudású, empatikus, holisztikus gyógyítást végző orvos - olyan ember, akire habozás nélkül eddig is, ezután is rábízom az egészségemet és az életemet. Pedig volt velem dolga elég: keringési és emésztési problémák, ízületi gyulladások kezelésén vagyunk túl - sikeresen. Hosszú ideje nincsenek már panaszaim. Jól vagyok. Mindenkinek csak hasonló tapasztalatokat kívánok!”