Ayurveda Központ Budapest

AYURVEDA TERÁPIA

Ayurveda terápia

Az Ayurveda az élet tudománya , tehát azt mutatja meg számunkra, hogyan éljünk egészséges életet.

Az ayurvedának egy nagyon lényeges pontja az a szemlélet, miszerint minden egyén genetikailag különböző, ilyenformán mindenkinek jellegzetes alkata van és így egyéni módon reagál az őt érő környezeti hatásokra is. Ennél fogva minden ember önmaga tudja a legjobban (ideális esetben), hogy mi az amire szüksége van a testének és mi az, amire nincs.

Az Ayurveda terápia útmutatóul szolgál nekünk ahhoz, hogyan módosítsuk életvitelünket szervezetünk optimális működésének biztosításához.

shirodhara-600-600-tom
ayurveda kezelések és masszázsok Budapesten. Ajurvéda terápia, ajurvéda masszázs, ajurvéda kezelés Budapest

Gyógynövények ereje

Ha valamilyen okból megkapnánk valamilyen betegséget, az Ayurveda gyógynövényekből, ásványi anyagokból álló gyógyszerekkel és egyéb terápiás módszerekkel szolgál.

Az ayurveda tudománya újra magára vonta a figyelmet, mind a hétköznapi emberek, mind a szakma kiválóságai körében. Az emberek ismét az ayurveda felé fordulnak, nemcsak a kiváló terápiás módszereire való igény feléledése, hanem a további kutatások ösztönzése, és e kutatások irányának meghatározása céljából is. Tehát az 5000 éves ayurvedikus tudomány a mai napig is fejlődik.

Dr. K. K. Shajahan (Vaidhya)

Dr. Shajahan (Vaidhya) a budapesti Indiai Nagykövetség által Európában egyedülállóan létrehozott Ayurvédikus egészségcentrum autentikus, ayurvedikus orvosa (Vaidhya).

Dr. Shajahan (Vaidhya) egyedülálló referenciákkal rendelkezik, szeretettel várja az ayurveda iránt nyitott, gyógyulásra, szépülésre, egészségre vágyó klienseket.

ayurveda kezelések és masszázsok Budapesten. Ajurvéda terápia, ajurvéda masszázs, ajurvéda kezelés Budapest. Ayurveda doktor orvos

Szeretettel várom rendelőmben,

foglaljon időpontot !