Ayurveda Központ Budapest

BEMUTATKOZÁS

Dr. Shajahan (Vaidhya) a budapesti Indiai Nagykövetség által Európában egyedülállóan létrehozott
Ayurvédikus Egészségcentrum autentikus ayurvédikus orvosa (Vaidhya)

Gyógyító családom

Magam a híres Kavungal családba születtem, ahol több generációs hagyománya van az ayurvedikus gyógyításnak. Családunk tagja, Koya Kutty kiváló hírű gyógyító és asztrológus volt, aki jól ismerte az Ayurveda, a Kalari, a Marma és a Mantra gyógymódokat, tudásával segítette a teljes családot.

Családi barátaink, Abdul Rahman Gurukkal, Kotakkal és Ummer Gurukkal a mai napig Keralában nagyon híres gyógyítók. Övék a "Malabar Herbal Pharma" gyár, mely, ayurvedikus gyógyszereket állít elő, és mindketten híresek a Kalari, a Marma, az Unani a Siddha és az Ayurveda tudásukról.

ayurveda kezelések és masszázsok Budapesten. Ajurvéda terápia, ajurvéda masszázs, ajurvéda kezelés Budapest. Ayurveda doktor orvos
ayurveda kezelések és masszázsok Budapesten. Ajurvéda terápia, ajurvéda masszázs, ajurvéda kezelés Budapest

Szakmai tapasztalatom

Felbecsülhetetlen gyakorlati segítséget kaptam a fent említett gyógyítóktól, miután 1989-ben befejeztem tanulmányimat a Calicut Egyetemen, hiszen sok éven keresztül dolgoztam mellettük és velük, hogy minél alaposabban elsajátíthassam a gyógymódokat.

Ezekkel a hagyományos eljárásokkal gyógyítottam a Nihmath Siddha és Unani Kórházban Kondotty városban, majd Kottakalban a Malabar Herbal Pharma Kórházban; a Kottakkal Ayurveda Akadémián; a Malabar Ayurveda Puthanathani Központban és a Hi-life Ayurveda Kórházban, Mukkam Calicutban is tevékenykedtem.

Európai praktizálásom

Amióta Európában praktizálok felkutattam számos itt honos gyógynövényt, amit vendégeim, betegeim kezelésére és gyógyítására kívánok felhasználni.

Több, mint 20 éves gyakorlatom van az ayurvedában és a természetes gyógyhatású szerek alkalmazásában, melyeket vendégeim javára kívánok fordítani.

Ez idő alatt gondot fordítottam arra is, hogy szorosan együttműködjem az egészségügyben dolgozókkal, segítve őket abban, hogy az általam nyújtott információkat a betegek érdekében hasznosíthassák. Ismereteimet rendszeresen megosztottam a kezelőorvosokkal is.

Mindezt immár 12 éve végzem Magyarországon.

ayurveda kezelések és masszázsok Budapesten. Ajurvéda terápia, ajurvéda masszázs, ajurvéda kezelés Budapest

Szeretettel várom rendelőmben,

foglaljon időpontot !